Terugblik op de herfst

De herfst is over de helft. We zitten in een lange rechte lijn naar de feestdagen. Maar even nog terugkijken op waar u Coeur De Boef! allemaal vond de voorbije maanden…

Teambuilding by Coeur De Boef x Buitendenker

Samen met Buitendenker (Wim Schotsmans) organiseerden we halfweg oktober een teambuilding voor Atlas Notarissen. Na een ontbijt namen we ze in groepen mee op een interactieve en ludieke wandeling uitgewerkt door Buitendenker.

Coeur De Boef nam de uitgebreide lunch voor zijn rekening. BigGreenEggs werden aangestoken, vlees werd gebakken en hapjes werden geserveerd. Afsluiten deden we met een complimentenspel.

Zelf op zoek naar een leuke invulling van een teambuilding? Feest gepland met jouw bedrijf? Aarzel zeker niet om ons te contacteren: pieter@coeurdeboef.be of 0477686055

Catering aan huis en op locatie

In oktober serveerden we lekkers tijdens een trouwfeest in Anderlecht en op verschillende locaties. Ook in november en december trekken we die lijn door. Goesting in Coeur De Boef? Aarzel niet om ons te contacteren. De boekingen voor 2022 lopen nu al binnen.

Foodstudio

Coeur De Boef is meer dan een cateringzaak. We zijn een foodstudio, die zich ook bezighoudt met het maken van culinaire content. Fotografie, zelfs video, schrijfwerk en uitwerken van recepten, we nemen het volledige proces voor onze rekening. Een all-round aanpak dus.

Referenties van de maand oktober: fotografie voor Pineau De Charentes, recepten en fotografie voor La Chouffe en schrijfwerk voor Terroir en Tony Le Duc.

Een product die een foto of recept verdient? Pieter@coeurdeboef.be

Smakelijke groeten

Pieter

Previous
Previous

Pop-up Bar Bara

Next
Next

De zomer