Oudjaar met Coeur De Boef!

De laatste take away van het jaar is een feit. Toch de laatste “gewone take away”. Want voor oudjaar trekken we nog eens alle culinaire registers open.

Oudjaar vieren met lekkers van Coeur De Boef!, het kan. Hoe dan?

(Ha, dat rijmt toevallig.)

Zelf vieren we hier Oudjaar in gewone tijden met vrienden, met lekkere dranken en met veel hapjes. Gewoon een avond lang het ene na het andere. Tot we volledig (over)vol zitten. Dus wou ik dit met Coeur De Boef! ook aanbieden. Geen traditioneel menu, maar een keuze een hapjes. Veel hapjes.

Het aanbod van hapjes bestaat uit de ontdekkingen en de hits van 2020. Bij elk hapje zou ik wel een verhaal kunnen vertellen, maar dat doe ik voorlopig nog niet. Ze zijn opgelijst volgens genre: starters, uit de oven, met een korstje, uit de put, etc.

Ontdek ze nu al allemaal via deze link of knop.

Oudjaar (1 van 3).jpg

FAQ

U heeft misschien enkele vragen. Ik probeer ze hieronder al voor te zijn en te beantwoorden.

  • Waar wordt er geleverd? We leveren op drie punten in elke provincies. In Limburg zelfs op vier punten. Afhalen doe je op het afgesproken punt en tijdsstip. Alle punten vind je op de Oudjaarspagina.

  • Wanneer wordt er geleverd? 31 december. Het precieze tijdsstip reken ik nog uit en laat ik nog weten. Maar het plan is overal voor 14u.

  • Hoeveel hapjes moet ik bestellen? Dat is ongetwijfeld de moeilijkste vraag. Ik kan niet inschatten of u een grote eter bent of niet. Voor twee personen raad ik aan: twee starters, 4 kroketten, 1 à 2 dingen uit de oven, kokkels, 2x2 taco en 2 frisco. Dit is een indicatie.

  • Is er iets voor kinderen? Jip, zie onder.

  • Ik woon echt ver van één van de afhaalpunten. Is er iets anders mogelijk? Bel me dan even 0477686055 en we zoeken een oplossing.

  • Tot wanneer kan ik bestellen? Tot en met maandagavond 28 december.

  • Heb ik nog veel werk? Dat proberen we te beperken. Vooral de oven zal nog wat moeten opwarmen. De kroketjes moet je thuis nog frituren in de wok, de pan of de friteuse.

  • Andere vraag? Bel 0477686055. Dat is het snelste.

2020_smulboxfrisco (11 van 33).jpg

Kinderen

Samen met de vrienden en bijna-buren van De Kleine Chef hebben we een Smulbox gemaakt. De “box” bestaat uit een dampende mocktail, twee bites, een homemade op steen gebakken pizza met coole kersttoppings om zelf af te werken en een minifakefrisco. Zo kunnen ook de kinderen in stijl en met smaak feest vieren.

Honger gekregen?

Ontdek het aanbod en bestel via onderstaande knop.

Bedankt, smakelijk, zorg voor elkaar.

Pieter

Opperboef.

2020_oudjaar_frisco_recht (1 van 1).jpg
2020_oudjaar (22 van 25).jpg
Previous
Previous

De zomer

Next
Next

Het verhaal van “De Put”